pondelok 8. mája 2017

Kráľovský pleťový krém

Krásny deň prajem. Dnes tu mám pre Vás recenziu na kráľovský normalizujúci a zmatňujúci pleťový krém, ktorý je vyrobený zo surovín najvyššej kvality. Je navrhnutý pre zmiešanú až mastnú pleť, takže pre mňa ako ušitý na mieru. :-) Taktiež je vhodný na celoročné používanie a chráni pokožku pred zmenou teploty počas zimných aj letných mesiacov. Normalizuje a zmatňuje pleť, po aplikácii sa pekne vstrebe, zanechá na pleti jemný film, ale nie mastnú pokožku. Účinne eliminuje nezdravé prejavy pleti, zabojuje proti starnutiu, ochraňuje od znečisteného životného prostredia i škodlivého UV žiarenia.


Tento krém má skvelé zloženie. Obsauje ľahké oleje, ako hroznový a borákový a olej zo semien červeného melónu, ktoré pokožku jemne hydratujú bez zaťaženia a upchatia pórov. Výťažok z pelargónie pomáha vyrovnať prejavy hormonálnych zmien na koži, zatiaľ čo levanduľový hydrolát poskytne upokojujúcu a antibakteriálnu ochranu. Kamélia je zdrojom antioxidantov a ochraňuje pleť od vonkajších vplyvov životného prostredia. Vitamín B3 vytvára prirodzenú ochrannú bariéru, zmierňuje nadprodukciu kožného mazu a zápal. Bambusový prášok zmatní povrch pleti. Obsahuje 88,1% zložiek v organickej kvalite.


A určite vás poteší, že neobsahuje silikóny, umelé farbivá, ropné deriváty a parabény, živočíšne prísady a farbivá. Krém neobsahuje pridaný SPF, ale má len prirodzený SPF z obsiahnutých olejov. 

Plus dávam aj za jednoduché, ale pekné a hlavne praktické balenie. Obľubujem tieto pumpičkové balenia, pretože si vždy viem aplikovať presne potrebné množstvo. Krémik nie je ani moc riedky, ale ani moc hustý, takže sa roztiera veľmi ľahko. 

Tento krémik, alebo aj iné, v prípade, že máte iný typ pleti môžete nájsť na e-shope soaphoria.sk

1 komentár:

  1. Soaphoria je super kozmetika :) každý produkt, ktorý som vyskúšala bol super :)

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť